Wanneer krijgt je kindje een eerste pop?

Artikel 1 van 9

 

Een eerste pop cadeau!

Ben jij op zoek naar de perfecte pop voor je kleintje? Of wil je weten wanneer de beste tijd is om jouw kindje een eerste popje cadeau te geven? We geven je in deze blog graag wat tips!

Speelgoed Pop voor jouw kindje

Het is geen geheim dat kinderen dol zijn op poppen. Maar wist je dat een pop meer is dan alleen een leuk speeltje? Poppen bieden troost, stimuleren de verbeelding en helpen bij de ontwikkeling van sociale vaardigheden. Zie het als een trouw vriendje of vriendinnetje dat altijd klaarstaat voor avonturen en knuffels.

 

De Perfecte Leeftijd voor de Eerste Pop

Maar wanneer is nou het juiste moment om je kleintje haar (of zijn!) eerste pop te geven? We hebben door de jaren heen wat onderzoek gedaan en veel moeders hiernaar gevraagd! En het was duidelijk dat de meeste kindjes een popje krijgen rond 1 jarige leeftijd. Vaak wordt een popje gegeven bij een eerste verjaardag, voor sinterklaas, onder de kerstboom of als kraamcadeautje wanneer jouw kindje grote broer of grote zus wordt.

Pop voor Baby's (0-1 jaar)

Voor de allerkleinsten zijn zachte en knuffelbare poppen ideaal. Ze kunnen heerlijk tegen hun nieuwe vriendje aan kruipen, er eventueel op sabbelen of aan knabbelen. Let er wel op dat de pop wasbaar is, want een beetje spuug of sabbelen hoort er natuurlijk bij! 

Pop voor 1-2 jaar

 Rond deze leeftijd begint je kind te ontdekken hoe leuk het is om voor een 'baby' te zorgen. Lekker in bedje leggen, kusjes geven, een flesje geven of omkleden. Perfect voor de eerste rollenspellen. Het is ook een geweldige manier om het verantwoordelijkheidsgevoel te ontwikkelen.

Pop voor 2-4 jaar

De fantasie van peuters begint nu echt te bloeien! Nu willen ze graag zelf de haren kammen van een popje, dragen in een draagzak, of meenemen in een draagmandje. Accessoires voor de pop komen er nu bij kijken, schoentjes aan, brilletje op, speldjes voor in de haartjes. 

 

Paola Reina en Minikane Poppen

Nu je weet wanneer je welke pop kunt geven, wil ik je voorstellen aan de populairste popjes van dit moment! De gordi poppen van Paola Reina en Minikane. Deze schattige vriendjes zijn perfect voor jouw kleine lieverd!

  • Paola Reina Poppen

Deze poppen zijn niet alleen prachtig gedetailleerd, maar ook gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze hebben een heerlijke vanillegeur en zijn verkrijgbaar in verschillende huidskleuren. Zowel Jongens poppen als Meisjes poppen. De gordi Poppen van Paola Reina zijn vaak kaal. Deze zijn dus zeker al geschikt voor kindjes van 0-2 jaar. 

  • Minikane Poppen

Deze charmante poppen zijn bekend om hun realistische uiterlijk en diversiteit. Ze worden gemaakt in dezelfde fabriek als de Paola Reina poppen in Spanje, maar uitgebracht door het franse Merk Minikane. Deze popjes hebben een nog groter assortiment in verschillende culturen en details. Ook hebben deze popjes de mooiste kapsels. Krullen, Stijl haar, Lang haar wat je kan kammen, knotjes. Je ziet het bij Minikane allemaal voorbij komen. Dit zijn dus zeker mooie popjes voor kindjes van 2-4 jaar.

Poppen Accessoires,  Poppendraagzakken en Poppenkleertjes

Wat is een pop zonder de juiste accessoires? Maak de poppenpret compleet met schattige poppendraagzakken en trendy poppenkleertjes. Poppendraagzakken zijn ideaal om de pop mee te nemen op avontuur. Of je kleintje nu door het huis rent of op pad gaat, met een draagzak kan de pop altijd gezellig mee.

Van feestelijke jurkjes tot comfy pyjama’s, er is een outfit voor elke gelegenheid. Je kind zal het geweldig vinden om de pop telkens weer opnieuw aan te kleden en zo haar (of zijn) creativiteit de vrije loop te laten.

 

Waar Koop je de Beste Poppen en Accessoires?

Natuurlijk wil je alleen het allerbeste voor je kind. Daarom hebben wij al het voorwerk gedaan en de meest populaire poppen aan onze collectie toegevoegd. Daarnaast hebben we een uitgebreide collectie poppenkleertjes en accessoires. Je shopt ze dus simpel hier bij ons in de webshop. Maar wil je nou liever een popje eerst in het echt zien? Dan vind je ons op diverse markten, zie hier onze evenementen lijst. En natuurlijk op het We are Pregnant Event in maart en oktober in de werkspoor kathedraal in Utrecht. 

Veel speelplezier gewenst!

© 2017 - 2024 One of it | sitemap | rss